27 juni 2014

Review: Catrice Eyebrowset

1 reacties
 

Hoi!
Misschien weten jullie dat ik de lege plekjes in mijn wenkbrauwen een beetje bijteken met een oogpotloodje van Essence. Het werkt best goed, maar de laatste tijd vind ik het potloodje niet zo fijn meer werken. Ik moet heel zachtjes bijtekenen om een lelijk streepeffect te voorkomen, want dat wil je echt niet, believe me. Ik hoorde wat goede verhalen over de eyebrowset van Catrice. Vandaag heb ik dit product voor jullie in een artikeltje gestopt om jullie te laten weten wat ik van dit product vind!

Zoals je ziet zitten er in dit setje twee kleuren wenkbrauwpoeder. Ook zit er in het 'laadje' onder het poeder nog twee handige tools, tooltjes beter gezegd! Je krijgt namelijk ook een mini pincetje en nog een borsteltje met aan de ene kant een inimini spoolie en aan de andere kant een kwastje. Ik heb het pincet gebruikt en ik vond hem, ondanks het formaat, nog niet eens zo heel slecht. Ik geef toch liever de voorkeur uit naar mijn grote pincet, maar deze is best wel scherp wat een pluspunt is.
Dan het borsteltje, tja het werkt allemaal wel maar net als met het pincet geef ik toch de voorkeur uit naar een groot borsteltje en een groot kwastje. Maar, het kan er prima mee door!


Dit zijn de twee kleuren poeder, een lichte assige kleur en een wat donkere variant daarvan. Ik gebruik de lichte kleur bij de aanzet van mijn wenkbrauw, dit geeft een natuurlijk effect. De donkere kleur gebruik ik naar het einde van mijn wenkbrauw toe, al dan niet gemixt met de lichtere kleur. Het is natuurlijk afhankelijk van je haarkleur, maar ik vind dat Catrice goede tinten heeft uitgekozen om in dit mini palletje te stoppen!


Jaja dan moeten er natuurlijk ook voor- en nafoto's in dit artikel! Nou, het verschil lijkt mij wel duidelijk, mooie (en natuurlijke!) ingevulde wenkbrauwen geven zo'n boost aan je gezicht. Ik dacht altijd dat het onzin was, en dat ik best aardige wenkbrauwen heb van mijzelf. Maar na het 100e filmpje of artikel dat ik bekeek waarin beautybloggers/YouTubers zeiden wat ingevulde wenkbrauwen voor een mooi effect zorgen, moesten mijn wenkbrauwen er ook maar aan geloven. Ik begon dus met een taupe-kleurig oogpotloodje van Essence, maar mijn wenkbrauwroutine heeft met dit product weer een update gehad! Ik ben erg enthousiast over dit setje, yay een nieuwe favoriet in mijn everyday make-up bakje!

Het wenkbrauwsetje van Catrice kost 3,99 euro en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.
Vullen jullie je wenkbrauwen in, zo ja met wat?

X Anne

Follow me also on: Instagram | Bloglovin' | YouTube | Pinterest

1 opmerking:

  1. Je kunt je wenkbrauwen ook tekenen, intensifiëren of opnieuw definiëren met aqua brow van Mufe. Online verkijgbaar bij EBC www.extreme-beautylife.nl

    BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff