27 februari 2014

Mijn favoriete kledingitems van dit moment

2 reacties
 

Hoi! 
Het leek mij leuk om jullie te laten zien welke kledingitems ik de laatste tijd veel heb gedragen. Ik ben geen fashionista maar ik vind het wel leuk om urenlang voor de kast te staan en nieuwe outfits bedenk... Als je benieuwd bent welke vijf kledingstukken momenteel favoriet zijn klik dan snel verder!



Als eerste dit nep-leren jack van Primark. Ik kocht deze laast in het filiaal in Zoetermeer en wellicht heb je deze dan ook gezien in mijn shoplog. Maar ik ben hier nu al gek op, het is een stoer jasje die je heel makkelijk kunt combineren om je outfit nét wat meer pit te geven :)


Deze trui kocht ik in Londen bij New Look. Het is een cropped gebreide trui met hele mooie bloemetjes geborduurd op de mouwen. Dit vind ik echt een heel leuk detail geven! Ik heb deze trui al veel gedragen en ik denk dat ik hem nog veel aan ga hebben op de wat koudere dagen...


Dan dit shirt van Desigual, één van de weinige `designer´ items in mijn kast. Ik ben hier heel blij mee en ik heb ook deze al echt super vaak gedragen. De laaste tijd heb ik hem weer een beetje herondekt en door die gekke print maakt ´ie elke outfit bijzonder!


Dan deze sokken, die heb je ook kunnen zien in mijn shoplog. Deze zijn namelijk van Primark. Ik kocht ze eigenlijk als expirimentje. Ik had al vaak gezien in lookbooks dat ze sokken met zo'n kanten randje combineren met bijvoorbeeld Allstars. Dit heb ik zelf ook geprobeerd en het staat echt super tof!


Als laatste dit bordeaux rode vest, ook van Primark. Dit is echt een heerlijk vest die ik veel draag simpelweg omdat hij heel makkelijk te combineren is. Bij een ietwat saaie, kleurloze outfit fleurt dit vest het weer helemaal op. Daarbij vind ik de kleur echt prachtig!

Wat zijn jouw favoriete kledingitems de laatste tijd?

Love,
Anne

2 opmerkingen:

  1. Omg dat jasje, superleuk! De rest ook hoor ;)
    Mijn favo items zijn dikke cardigans. Ik heb een grijze en een zwarte en elke outfit is daardoor speciaal. :D
    Xxx luna.
    Ps. Heb je iets waar ik je vragen kan stellen over je blog? Ben erg geïntresseerd ! :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!
      En ja, je kunt altijd een vraag of suggestie in de mail naar mij sturen :)
      Mijn e-mailadres is: mylifestyle-today@hotmail.com

      xx

      Verwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff