14 oktober 2014

H&M Shoplog - Jeans en Beauty

2 reacties
 
Heei lovelies!
Ik weet dat jullie van shoplogs houden (ik ben er zelf ook eentje van), en daarom dacht ik dat het leuk was om met jullie te delen wat ik heb besteld bij HM. Ik bestelde een paar weken geleden namenlijk een bestelling voor wat broeken, later heb ik nog twee keer opnieuw besteld omdat de maten niet goed waren. Zucht... Als cadeautje op het lange wachten op de goede maten heb ik er ook maar gelijk een blushpalette en kabukikwast bij gedaan. Onder het mom van: dan kan ik het toch reviewen?! Dus, dat ga ik dan ook doen, maar eerst: de shoplog!

Het was weer eens tijd om goed te investeren in broeken, ik had een nieuwe zwarte spijkerbroek nodig én bestelde er ook gelijk een 'normale' kleur wassing bij. Ik bestelde drie broeken, waarvan ik er uiteindelijk twee heb gehouden. Ik had namelijk ook nog een donkerblauwe jeans besteld, maar die bleek (na twee keer opnieuw besteld te hebben) een productiefout te hebben achterop het been.. Dus toen was ik er klaar mee, haha. Ik kijk in de herfstvakantie wel bij Primark :)


Ik kocht dus deze zwarte highwaisted skinny, ik ben onwijs blij met deze broek en hij zit als gegoten! De prijs van de jeans die ik heb gekocht is echter niet zo heel leuk, €39,99 telde ik voor deze broek neer. 
 Ook voor deze broek betaalde ik €39,99, het is ook een highwaisted model en hij heeft wat 'destroyede' details, de wassing vind ik ook heel mooi. Erg blij mee!

Dan op naar het beauty-gedeelte, ik bestelde twee dingetjes:


Ik zag dit blushpalette voorbij komen toen ik door de 'beautyafdeling' scrolde. Wow! Ik vond 'em zo mooi, drie kleuren blush in een prachtige verpakking voor maar €3,99! Ik ben heel benieuwd naar de pigmentatie en het effect van de donkerste blush op mijn wangen. Ik ga hier zeker een review over schrijven, die zal je binnenkort wel voorbij zien komen!
Ook review ik dan gelijk deze kwast, die ziet er ook al prachtig uit. Roségoud is echt iets waar ik voor zwicht, daarbij had ik nog geen stippling brush. En als echte beautyliefhebber kon die natuurlijk niet ontbreken in mijn 'stash', haha! De stippling brush kostte €5,99.

Heb jij de laatste tijd nog wat leuks besteld bij HM? En wat vind je van mijn aankoopjes?

X Anne

2 opmerkingen:

  1. High waisted broeken zijn enorm fijn! Het blush palette dat je hebt gekocht is mooi zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjee! Ik vind ze idd echt super fijn! Was het geld waard :)

      Verwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff