9 augustus 2014

Shoplog Op=Op Voordeelshop!

2 reacties
 
Hi! 
Ik heb weer eens een shoplogje voor jullie! Ik ben pas naar de Op=Op Voordeelshop geweest, dit is een winkel die allemaal drogisterijspulletjes verkoopt voor een iets lager prijsje. Ook hadden ze het palette waar ik al een tijdje naar opzoek was. Kijk mee naar wat ik heb gekocht!

Hier hebben jullie alvast een sneak-peak van de items die ik heb gekocht. Ik heb wat dingen voor op vakantie, maar ook items die ik al een tijdje wilde hebben. :)

Mijn oog viel op deze borstel. Kennen jullie Mason Pearson? Dat is de beroemste haarborstel ter wereld en die ziet er precies zo uit! De borstel heeft een combinatie van ossenharen (ik dacht ossenharen, maar het kunnen ook varkensharen ofzo zijn) en plastic pinnetjes. Deze borstel zou je haren pluisvrij en makkelijk moeten kammen. Ik ben beniewd!
Borstel Sterstyle €4,95

Dan kocht ik ook deze elastiekjes, deze hebben geen metalen verbindingsstukje. Ik was laatst bij Primark en stond ik de wachtrij van de kassa, daar lagen dit soort elastiekjes ook. Een meisje voor mij vertelde dat deze elastiekjes de conditie van haar haar erg heeft verbeterd. Je haren breken namelijk niet meer zo snel af als je zo'n elastiekje gebruikt zei ze. Klinkt logisch, dacht ik. Maar ik heb ze toch maar laten liggen, want ik heb nog zoveel elastiekjes...
Over iets meer dan een weekje ga ik op vakantie en dan ga je natuurlijk veel zwemmen. Je haren zijn breekbaarder als het nat is, dus ik dacht: Oh well, ik neem ze gewoon mee!
Sterstyle elastiekjes €1,95

Dit product wilde ik al een tijdje hebben. Het Andrélon 'Get the volume powder' uit de pink collection. Dit spul kun je een beetje langs de aanzet van je haar strooien en 'inmasseren' voor veel volume.
Volume poeder €3,99

Voor op vakantie kocht ik ook deze waterproof mascara. Mijn moeder heeft deze altijd, en ze heeft er goede ervaringen mee, dus die ging ook in mijn mandje :)
Maybelline One by One volum' express mascara €9,98

En last but not least... het W7 In the nude palette. Deze wilde ik al een tijdje hebben, het is namelijk een dupe van het Naked 3 palette van Urban Decay! De kleuren zijn ontzettend mooi en ik ga er binnenkort een review van maken, so stay tuned!
W7 In the nude palette €7,98

Zijn jullie weleens bij de Op=Op voordeelshop geweest?

X Anne

Follow me also on: Instagram | Bloglovin' | YouTube | Pinterest

2 opmerkingen:

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff