27 maart 2014

Mijn favoriete kwasten van dit moment

2 reacties
 

Hoi!
Het leek mij leuk om mijn favoriete kwasten met jullie te delen. Ik gebruik de laatste tijd een bepaald aantal kwasten echt iedere dag. Ik kon het dan ook niet laten om deze geliefde beautytools met jullie te delen. Het zijn trouwens veelal budgetkwasten. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en klik snel verder!


Als eerste de gezichtskwasten, van links naar rechts:
Real Techniques Expert Face brush | Real Techniques Powder brush | Essence powder brush | Real Techniques Blush brush

De Expert Face brush gebruik ik echt iedere dag om mijn foundation/BB-cream aan te brengen. Ik vind het echt een topper! De Powder brush gebruik ik daarna om af te poederen, het is een hele grote kwast en daardoor ben je in een paar vegen klaar. De Powder brush van Essence is echt een flink stuk kleiner dan die van Real Techniques en deze gebruik ik dan ook om bronzer mee aan te brengen. Ook deze is heel lekker zacht, perfect voor bronzer/blush en super cheap! De Blush brush van Real Techniques gebruik ik, zoals de naam al zegt, voor blush!


Dan voor de ogen, van links naar rechts:
Kruidvat Oogschaduwkwast | ELF eyeshadow brush | Hema blending brush

De Oogschaduwkwast van Kruidvat is redelijk groot en multifunctioneel! Hij werkt heel fijn om zowel een kleur op het hele ooglid, als in de binnenste ooghoek, als op het wenkbrauwbot, als in de crease mee aan te brengen. Als ik één kwast zou moeten kiezen waar ik alles mee zou moeten doen voor de ogen zou dat absoluut deze zijn! Daarbij is hij super zacht en ook lekker goedkoop, gewoon Kruidvat huismerk. De Eyeshadowbrush van Eyes Lips Face komt uit de 1 euro-lijn en is ideaal om oogschaduw mee aan te brengen over het bewegend ooglid. Het is een plat kwastje waarmee je heel precies te werk kunt gaan. Ook op de onderste wimperrand kun je gemakkelijk oogschaduw aanbrengen met deze kwast! Als laatste de Blending Brush van Hema, dit is echt een geweldige blending brush voor een klein prijsje. Hij vervaagt heel mooi de aangebrachte kleuren, ook kun je met deze kwast zelf prima kleur aanbrengen in je arcadeboog!
  
Ik hoop dat ik je wat fijne budget aanraders heb kunnen laten zien. Afgezien van Real Techniques zijn alle kwasten te koop voor minder dan 5 euro.

Wat zijn jouw favoriete kwasten?


Follow me also on: Instagram | Bloglovin' | YouTube | Pinterest

2 opmerkingen:

  1. Mooie kwasten bij elkaar zeg. Mijn favoriete kwasten zijn de kwasten van de Zoova Bamboo collectie. Ik heb de set vorig jaar eens een keer besteld en ik ben er nog steeds erg blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Real Techniques kwasten zou ik ook graag nog hebben. Ga binnenkort naar Londen en hoop ze dan te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff