11 maart 2014

Collectieve Beauty Shoplog

3 reacties
 


Hoi!
Ik heb de laatste tijd een aantal beauty-gerelateerde dingetjes gekocht, die ik nog niet aan jullie het laten zien. Dit heb ik gedurende afgelopen 1,5 maand ongeveer gekocht. Het leek mij leuke deze in een soort van collectieve shoplog te laten zien! Kijk mee naar mijn aankoopjes als je benieuwd bent geworden!


Na de voorjaarswisseling die Essence en Catrice elk jaar hebben, heb ik de ombre blush gekocht, maar ik wilde ook heel graag het nieuwe Essence All about nude palletje. Helaas was die de hele tijd uitverkocht, tot ik een paar daagjes geleden weer bij Kruidvat was. Er lag nog één palletje en die moest ik natuurlijk meenemen. Ook kocht ik nog een oogschaduwkwast uit de kwasterserie van Kruidvat zelf. Mijn moeder heeft deze kwast ook en ze vindt hem heel fijn!

Essence palletje 3,59 euro
Kruidvat oogschaduwkwast 2,99 euro

 


Dan was ik laatst bij de Action, daar kocht ik deze make-up organiser. Dit bakje gebruik ik om mijn 'everyday beutydingetjes' in te zetten. Ook kocht ik een neon roze pincet zodat ik die van mijn moeder niet de hele tijd hoef te gebruiken :)
Makeuporganiser 1,42 euro
Pincet 0,69 euro
 

 
Ook bestelde ik nog twee Rimmel producten bij Bol.com. Die hebben tegenwoordig dus ook een beautyafdeling! Ik kocht de Natural Bronzer, waar ik ontzettend blij mee ben en heel vaak gebruik. Daarbij kocht ik ook een Apocalips liplaquer in de kleur nr. 304 Eclipse. Een hele mooie intens donkerrode kleur. Ik draag hem niet zo vaak maar ik vind hem wel prachtig!

Natural Bronzer 8,99 euro
Apocalips in Eclipse 10,99 euro



Als laatste kocht ik deze hele fijne blending kwast bij de Hema. Ik had nog niet echt een hele fluffy blendingbrush. Daarom ben ik ook heel blij dat ik deze nu heb, hij is heel fijn!
Blendingbrush 2,25 euro
Hebben jullie de laatste tijd nog leuke dingetjes gekocht?


Love,
Anne

Follow me also on: Instagram | Bloglovin' | YouTube | Pinterest

3 opmerkingen:

  1. Dat oogschaduwkwastje van de kruidvat ziet er heel fijn uit, is ie dat ook?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hij is heel fijn! Hele zachte haren en perfect om oogscahduw mee aan te brengen/blenden.
      Multifunctioneel :)

      Verwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff