11 februari 2015

Tutorial: Matte nude ooglook

0 reacties
 
Vandaag doe ik iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan op mijn blog, namelijk: een fototutorial! Ik laat jullie zien hoe je in 7 stappen een matte nude ooglook kunt maken. Ik draag deze look de afgelopen tijd heel vaak, en ik dacht 'waarom laat ik het niet aan jullie zien?'. 


Dit zijn de producten die ik voor deze ooglook heb gebruikt:

- Essence I love stage eyeshadowbase
- Catrice mono eyeshadow - bring me frosted cake
- W7 In the buff: lightly toasted palette (zie foto hieronder voor de precieze kleuren)
- L'Oreal Superliner in Black
- Catrice Glamour doll mascaraUit het palette van W7 gebruikte ik de twee matte kleuren van het palette. De 3e van links en de 5e van links. De 5e oogschaduw van links heb ik trouwens ook gebruikt voor het invullen van mijn wenkbrauwen. Deze kleur is nu perfect bij mijn geverfde haar!Foto 1: Dit is mijn oog zonder product erop.
Foto 2: Als eerste stap gebruik ik oogschaduwbasis en die breng ik aan over mijn gehele ooglid, overal waar ik later oogschaduw aan ga brengen. 
Foto 3: Nu de basis gelegd is, begin ik met de matte crème-kleurige oogschaduw van Catrice. Deze breng ik aan over heel mijn bewegende ooglid.
Foto 4: Ik breng de lichtere matte kleur uit het palette van W7 aan in mijn arcadeboog, heel lichtjes voor een subtiele schaduw.
Foto 5: Nu ga ik met de donkerdere matte kleur uit het palette mijn arcadeboog nog iets meer aanzetten, ik focus me op de 'outer V'. 
Foto 6: Ik maak de look af door eyeliner aan te brengen (met een subtiele wing) ook breng ik de matte crème kleurige oogschaduw aan op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Voor een iets intenser effect gebruik ik de donkere matte oogschaduw uit het palette op mijn onderste wimperrand.
Foto 7: Ik maak de look af met wat mascara.

That's it! Niet moeilijk toch? Ik hoop dat jullie er wat aan gehad hebben, en laat maar weten of ik vaker zo'n soort foto-tutorial moet plaatsen.

X Anne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff