20 januari 2015

Mijn everyday producten

1 reacties
 
Hoi! 
In de winter maak ik mij liever op in de badkamer, daar heb ik beter licht en is het warmer, haha! Ik heb daarom een selectie van mijn makeup stash in mijn 'everyday bakje' zitten. Ik dacht dat het leuk was dit aan jullie te laten zien, aangezien ik deze look nu al twee weken elke dag draag!

Dit zijn alle producten, even een overview. Valt wel mee toch, voor een make-up-lover? Natuurlijk kan ik ook een aantal stappen weglaten als ik haast heb bijvoorbeeld. Maar eigenlijk heb ik de afgelopen weken al deze producten gedragen. Het zijn echt ultimate-faves op het moment!

 Voor de basis draag ik mijn so-loved Rimmel match perfection foundation, dit is trouwens de kleur 100 Ivory. Hier begin ik als eerste mee, in mijn make-up-routine (klik hier voor mijn review).
 Ik gebruik momenteel alleen concealer onder mijn ogen, niet meer op puistjes aangezien mijn huid heel erg is verbeterd afgelopen periode. Daarvoor gebruik mijn Essence stay all day concealer, deze is een tikkeltje lichter dan mijn eigen huidskleur en dat zorgt voor een fris en helder effect.
 Om af te poederen gebruik ik mijn Rimmel Stay matte powder, die overigens bijna op is. Heel fijn vind ik deze! 

♥ Mijn wenkbrauw-routine kan echt niet ontbreken in mijn make-up. Ik gebruik al een tijdje de Eyebrow-set van Catrice, heel fijn is die. Ik gebruik overigens de lichtste kleur poeder.
♥ De eyebrowgel van Hema zorgt er vervolgens voor dat mijn wenkbrauwen de hele dag op z'n plek blijven. 
♥ Dan breng ik de Essence eyeshadowbase aan, zo blijft de oogschaduw die ik aanbreng de hele dag goed zitten, en smudged niet in de lijntjes. Dat is wel zo prettig!

♥ Een tijdje geleden kreeg ik van Merel dit prachtige palette, 'Lightly toasted'  van W7. Sinds dien heb ik hem elke dag gebruikt. Vooral de vierde tint van links, die gebruik ik elke dag op mijn ooglid. Vaak laat ik het er dan bij, soms breng ik nog een donkerdere tint aan in de arcadebood, pretty!
♥ Mijn Essence eyeliner pen kan echt niet ontbreken, want zonder eyeliner mist er iets op mijn gezicht. Hiermee zet ik elke dag een strak lijntje met een kleine wing.
♥ Mijn mascara is deze van Maybelline, de one by one volume. Dit is een waterproof mascara, erg handig voor deze druilerige/regenachtige/storm dagen, bleeghh!

♥ Mijn Rimmel natural bronzer, gebruik ik ook elke dag. Het is de perfecte bronzen om mee te shapen. Hier zweer ik echt bij!
♥ De blush 'rosegold' van Sleek is heel populair, en dat begrijp ik helemaal. Hij is prachtig! Dit geeft mijn gezicht een beetje kleur en glans, een highlighter is gewoon overbodig zo mooi!


Dit is dan de look, die uit al deze producten komt rollen:

Wat zijn jouw 'everyday-producten'?


X Anne

1 opmerking:

  1. Leuk, alleen je koopt wel erg weinig makeup producten en gebruikt in bijna al je tutorials dezelfde producten. Dan wordt het saai om naar te kijken/te lezen. Misschien meer afwisselen met makeup? X

    BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff