3 april 2015

sleek face form palette light

0 reacties
 
Ik wil heel graag mijn nieuwe liefde met jullie delen, dit palette die ik als makeup-junkie (ja zo kan ik mijzelf wel noemen denk ik?) wel moést kopen afgelopen vakantie. Ik ben helemaal verliefd, en gebruik ik hem vrijwel elke dag. Ik kan niet wachten jullie wat meer te laten zien van dit product, dus klik snel verder.
Dit Sleek face form palette in de kleur light is een compact, plat zwart doosje dat drie poeders bevat met alles wat je nodig hebt om je gezicht te contouren. Een matte bronzer, een glanzende highlighter en een knallende blush. Als ik me niet vergis is het 'rosegold' blush die ook in dit palette verwerkt zit. Mijn meest geliefde blush, deze heb ik ook los namelijk!
Dit doosje is perfect voor everyday (je hebt alles namelijk makkelijk bij elkaar zitten), maar daarom juist ook heel geschikt voor op reis.

Laat ik het als eerste hebben over de bronzer, het is een matte bronzer die voor mij niet te donker is. Super fijn dat 'ie mat is, want dat maakt het geschikt om mee te contouren. Wat ik ook fijn vind, is dat de bronzer niet oranje is. Perfect dus voor alledaags gebruik!
De highlighter is echt ge-wel-dig! De glans die dit product geeft overtreft alles wat mij betreft. Zelfs (en ik zou het bijna niet durven zeggen) mooier en opvallender dan mijn Soft and Gentle highlighter van MAC. Dit is natuurlijk subjectief en maar net hoe je het bekijkt, want waar Soft and Gentle wat meer champagne-kleurig is, is deze highlighter meer parelmoer-kleurig. Als je nog snapt wat ik bedoel!
De blush, daar had ik het net al over, is mijn favoriet van Sleek. Rosegold, de dupe van Nars orgasm. Ik vind het super fijn dat deze kleur ook in dit palette verwerkt zit. Samen met de highlighter geeft dit echt een bam!-effect op je gezicht!

Dan zijn hier de foto's waarbij ik alle producten draag, het is lastig het mooie effect over te brengen op camera. Desondanks hoop ik dat jullie het kunnen zien, echt een top-doosje!


Liefde voor de highlighter trouwens, check foto 1 hierboven! Sleek is trouwens te koop bij allerlei webshops, waaronder bij Boozyshop.nl voor 12,95 euro.

X Anne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff