6 april 2014

New In: White Allstars

2 reacties
 


Hi!
Het leek mij leuk mijn nieuwe schatjes met jullie te delen. Nu ze nog wit zijn maakte ik even wat kiekjes van m'n nieuwe All Stars. Ik begin echt een Converse-junkie te worden denk ik, dit is mijn 3e paar *oeps*. Klik snel verder details...
Dit zijn ze.. een wit paar lage All Stars. En ik kan je vertellen, ik ben er onwijs blij mee! Ik kocht ze bij Zalando, om precies te zijn bij Outfitters. Als je ze in het zoekbalkje opzoekt op de site van Zalando onder de naam 'witte allstars', kom je er wel! Ze kosten trouwens 64,95 euro.

Wat ik me wel afvraag is 'Hoe ga ik ze ooit zo wit houden?', haha :). Dat wordt voorzichtig doen en ik hoorde dat je allstars ook in de was kunt doen. Hebben jullie daar ervaring mee?

X Anne

 
Follow me also on: Instagram | Bloglovin' | YouTube | Pinterest
  

2 opmerkingen:

 1. jaa je kan ze gewoon in de was doen... de wasmachine maakt alleen wel een bonkend geluid als je de schoenen erin hebt, gewoon door het ronddraaien ;)
  1 vraagje... ik krijg altijd blaren op mn hak, hoe voorkom jij dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Okee dankjewel! Sowieso 1 ding wat heel belangrijk is: koop je schoenen niet te groot of te klein. Dan krijg je heel snel blaren. En ik loop mijn schoenen ook in, pas liep ik dus met mijn nieuwe niet ingelopen schoenen door A'dam. Dat was niet zo'n goed idee, haha!
   xx

   Verwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff