13 augustus 2013

Review: Sence Shea Butter

5 reacties
 

Toen ik een tijdje geleden bij Action was liep ik tegen deze body butter aan. Ik had al vaker gehoord van de Shea Butter van The Body Shop en toen ik deze tegenkwam als budget versie! Ik nam hem gelijk mee in m'n mandje. Kijk maar verder als je wilt weten wat ik ervan vind!


In de zomer heb ik vaak een droge huid, vooral na het zwemmen in chloorwater. Ik heb deze body butter daarom ook meegenomen op vakantie en inmiddels ben ik al weer terug en m'n bodybutter is alweer bijna voor de helft leeg. En dat zegt wel wat!


Het is dus een bodybutter van het merk 'Sence'. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het heeft mij aangenaam verrast! Ik gebruikte de bodybutter eigenlijk elke dag na het zwemmen. Het is een heel lekker voedende butter die mijn huid echt hydrateert. Hij trekt snel in en ruikt heel lekker schoon en fris. Hij heeft wel een sterke geur dus je ruikt hem goed. Maar eigenlijk kan ik er niks negatiefs overzeggen.


En dat komt ook mede door de prijs. Want deze bodybutter kostte 1,29, kom op jongens! Dat is echt geen geld! En dan krijg je een grote pot van 220 mililiter. Dus ik zou zeggen als je bij Action deze bodybutter tegenkomt zou ik hem je zeker aanraden. Ik kan hem niet met die van TBS vergelijken, puur omdat ik die niet heb. Maar als je deze voor1,29 kunt krijgen dan is de prijs-kwaliteit verhouding in ieder geval helemaal in orde!

Heb jij weleens een bodybutter van het merk 'Sence' gebruikt?

5 opmerkingen:

 1. Leuk artikel maar waar ruik de body butter naar?
  xoxo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje!
   Hij ruikt heel lekker schoon en fris, typisch shea boter geurtje...

   Verwijderen
 2. ik hoop dat ze hem nog hebben want ik zou hem ook heel erg graag willen proberen en kijken hoe die is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is het een boter of een Cream olie iets ????????

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meer een boterachtige structuur :)
   Een beetje vergelijkbaar met die van The Body Shop

   Verwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff